5 reaktioner till “Västgötaslätten

 1. Som en målning, ljuset som finns där i fjärran i ett fruset landskap. Vad har du gjort för att få himlen så schatterat vacker? Jag har ett buskage i mitt närområde som liknar det här, vid en väg, och som jag sällan går förbi utan att fota. Underbart foto.

  Gillad av 1 person

  1. Jag var ute på vägarna under juldagen och stannade på en parkeringsplats för att fota, så roligt att du tycker om den! Har missat flera frostiga dagar och är glad att jag lyckades fånga ett par av dem på bild. Sanningen är att jag försökt dämpa ljuset för att det var så skarpt och jag gjorde det genom olika lager av andra bilder. En av bilderna har jag tagit på is som ”rinner” ner från en bergvägg och det är fragment av den bilden du ser.

   Gilla

   1. Låter avancerat, sånt kan inte jag. Men jag har beställt en ny dator så vem vet, det kanske är dags att pröva på lite nytt. Vackert och lyckat blev det hos dig.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: