Rubinnäktergal

Blev uppmärksammad på att den för Sverige ytterst sällsynta Rubinnäktergalen var på besök. Den har slagit sig ner i en villaträdgård i Trollhättan där den utfordras med mjölmask. När jag anlände till plats efter en kortare promenad så fanns där två fågelskådare från Gotland och Kungsbacka som gav mig lite information om den vackra och graciösa fågeln. Tyvärr har jag inte någon bra kamerautrustning för att fotografera små fåglar på långt håll, trots det gjorde jag ett försök.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: