Hästarna i hagen 2

Annons

3 reaktioner till “Hästarna i hagen 2

  1. Det är nåt speciellt med hästar. De vackra linjerna, musklerna, formerna: runt och avlångt avlöser varandra perfekt, kraften spelar under skinnet. Och svansen som viftar, stoets mammasvans även för fölet. Halsen och huvudformen och ögonen. Jättefina bilder!

    Gillad av 1 person

  2. Tack så mycket! Hästen är beundransvärd på så många sätt, själv trivs jag bäst med att ha dem på lite avstånd. Att följa dem med kameralinsen var fascinerande 🙂

    Gilla

  3. Jag är som du, står helst utanför stängslet med kameran i högsta hugg. Wp är besynnerligt och vissa av funktionerna haltar ganska ofta. Nu såg jag att du hade gillat mina kommentarer, men jag såg inte dina svar förrän jag tittade i Konversationer. Den andra gången i dag som jag upptäcker det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: