2 reaktioner till “En vänlig grönskas rika dräkt har smyckat min trädgård

  1. En så annorlunda knopp, urläcker, fotogenique! Prästkragens grafiska knoppar hör också till de vackraste – men vad är de dansande gröna stjärnorna? Allium? Spännande grönska och vacker serie.

    Gillad av 1 person

    1. Tack för att du lägger ner tid och kommenterar mina bilder, det gör mig glad! Jag har inte vetat vad det är för växt jag har, satte ner några lökar för tre år sedan och det som dyker upp är en av denna sorten samt några tulpaner. Efter att ha googlat tror jag du har rätt, det är nog en Allium.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: