7 reaktioner till “Villa d´Este

  1. Vatten är spännande att fota, minns dina bilder med pennor i ett glas med vatten och bubblor som jag tyckte om (visst var det väl så?). Läste en artikel igår att det är vattenbrist i Rom och vattnet till fontänerna ska stoppas. Bilderna är tagna några mil utanför Rom och det fanns mängder av fontäner och vatten, tur för mig att jag fick frossa i detta vackra.

   Gilla

   1. Oj, så synd om fontänerna inte får flöda, det förändrar Roms vackra stadsbild och hör verkligen till. Ja, jag experimenterade med bubbelvatten och fotade ”vattenfärger”, mors pärlhalsband, stenägg, en flodhäst och en tulpan, tror jag att det var. Kanske dags att prova något liknande, för det är som du skriver, spännande. Har fotat fontäner också någon gång, men vete katten var de bilderna är.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: