5 reaktioner till “Illusioner

  1. Roligt att du tycker bilden är häftig men den är inte på ”riktigt”. Jag satt och lekte med två bilder från en resa till Vietnam och mixade ihop dem. Bild I är ett glas där bordet och stolarna vi satt vid speglar sig i vattnet och bild II är på mig och togs av min kompis och är från stranden, bilden på mig mixade jag in i glaset. Ibland är det så avkopplande att bara sitta och måla och leka med bilderna 🙂

   Gilla

   1. Jag förstår att det är roligt att leka så. Det blev en jättehäftig bild, trots att det är ett montage.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: